Let op Cookies worden op deze website gebruikt voor de beste gebruikerservaring. Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het ontvangen van cookies van deze website. Verder

Garantie procedure

Voorafgaand aan de garantie aanvraag vragen wij u de algemene garantie voorwaarden te lezen. We gaan er vanuit dat u zich aan de montage voorschriften heeft gehouden. Deze montage voorschriften worden bij aankoop aangeleverd zowel digitaal in het aankoopproces alsmede op papier bijgeleverd bij het artikel. Controleer of deze voorschriften nageleefd zijn.

Wanneer u contact opneemt met de klantenservice wordt er een RMA nummer gegeven voor uw aanvraag. Zo mogelijk kan er direct gekozen worden om het artikel te laten repareren dan wel vervangen.

Wij verzoeken u het garantie aanvraag formulier volledig in te vullen en naar ons op te sturen per post, fax of e-mail. Delen graag retourneren nadat het volledig ingevulde garantie aanvraag formulier (formulier katalysatoren) door Katalysator.nl ontvangen is.

Bij rekening klanten

Indien het garantie aanvraag formulier niet volledig ingevuld en ontvangen is binnen 14 dagen na het versturen van een vervangend artikel dan dient dit deel volledig betaald te worden. Bij het versturen van het vervangend garantiedeel wordt tevens een factuur bijgeleverd. Wanneer de garantie wordt toegekend wordt deze factuur gecrediteerd.

Geen rekening klanten

Indien het garantie aanvraag formulier niet volledig is ingevuld en ontvangen voordat er een vervangend deel wordt verstuurd geschiedt de verzending altijd onder rembours. Enkel wanneer de garantie wordt toegekend wordt de factuur gecrediteerd en het bedrag teruggestort.

Het voor garantie aangemelde artikel dient naar Katalysator.nl geretourneerd te worden.

Klik hier om het garantie aanvraagformulier te downloaden: "Garantieformulier katalysatoren"

Contact opnemen